Lakossági fórumok

Örményesi falugyűlés

A kommunikáció konzorcium élt a lehetőséggel, hogy résztvegyen az Örményesi falugyűlésen 2004. április 26-án, annak érdekében, hogy a lakosságot részletesen tájékoztassa az ISPA projektről. Az esemény a Polgármester Asszony vezetésével zajlott és 30-40 lakos vett részt a lakossági fórumon. A lakossági fórumnak két része volt az új hulladékkezelési rendszerrel kapcsolatban. Először szakértők mutatták be a projektet projektor és diák segítségével. A környezetvédelmi, pénzügy és üzemeltetési aspektusok kerültek bemutatásra körülbelül egy órában. A prezentációk második részeként az érdeklődők kérdéseket tehettek fel a szakértőknek. A település lakosság nem volt túl aktív; összesen pár (3-4) kérdést tettek fel főleg a szelektív hulladékgyűjtésről és szerződés feltételeiről. Meg kell jegyezni, hogy a település képviselői (polgármester és a választott testületek képviselői) voltak aktívabbak.


Túrkevei képviselőtestületi ülés

2004. december 9-én Túrkevén tájékoztatta a Kommunikációs Konzorcium a képviselőtestületeket a Szolnok Térségi Hulladékgazdálkodási Rendszerrel kapcsolatos PR és kommunikációs tevékenységekről.


Törökszentmiklósi képviselőtestületi ülés

2004. december 16-án Törökszetnmiklóson tájékoztatta a Kommunikációs Konzorcium a képviselőtestületeket a Szolnok Térségi Hulladékgazdálkodási Rendszerrel kapcsolatos PR és kommunikációs tevékenységekről.


Falunap Kétpón

2005. június 25-én rendezték meg az V. Kétpói Falunapot, amelyen a Kommunikációs Konzorcium képviselője részt vett. Az eseményre 50 db totót készítettünk; mindenki, aki kitöltött egy szelvényt, ajándékot kapott. Az érdeklődők pozitívan álltak a kérdéshez, negatív megjegyzés nem volt, viszont sokan mondták, hogy szükség van a környezetvédelemre, és egyetértenek az ilyen akciókkal. A program számára készített kiadványon kívül több fajta, a hulladékgazdálkodásról szóló kiadványt is kiosztottuk.


Lakossági fórum Szolnokon

2005. június 29-én a Szolnoki Városháza Dísztermében 17:30-as kezdéssel lakossági fórumot tartottak. A fórum témája a Szolnok Térségi Hulladékgazdálkodási Rendszer bemutatása, a lakosságot érintő hulladékszállítási konstrukció és díjtételek tervezett változása. A Kommunikációs Konzorcium képviselője rövid prezentációt tartott a rendszerről.


A Kommunikációs Konzorcium szívesen tart tájékoztató előadást a Szolnok Térségi Hulladékgazdálkodási Rendszerrel kapcsolatban lakossági fórumokon!


Kapcsolatfelvétel: info@ispaszolnok.hu